Voorbeelden van toepassingen die wij live kunnen verzorgen:

Webinars, presentaties & voorlichting
Waarbij één of meerdere sprekers een groter publiek aanspreekt. Voornamelijk bestaat het uit eenrichtingsverkeer, maar de optie voor interactie met vragen en polls is ook mogelijk.

Workshops & masterclasses
Deze vorm van livestreaming vraagt om meer interactie met je kijkers. Dit zou aan de hand van een livechat kunnen, maar het is ook mogelijk dat deelnemers via hun eigen computer/camera in de livestream komen via Skype, Teams of Zoom om hun vraag te stellen of om antwoord te geven. Ook zou je op deze manier eenvoudig trainingen en tutorials kunnen geven.

Persconferenties & Q&A’s
In een aantal gevallen is het belangrijk om een grotere groep mensen aan te kunnen spreken en die zelf ook direct hun vragen kunnen stellen. Hiervoor is een live persconferentie een snellere manier van interactie.

Events
We zien al verschillende vormen van live events voorbij komen. Van huiskameroptredens tot aan 12 uur lange DJ-sets van festivals. Artiesten blijven het liefst in contact met hun fans en livestreaming biedt hun de mogelijkheden. Het is niet alleen mogelijk om de artiest naar Bij festivals en feesten zorgen wij voor meer interactie door ook in te schakelen bij de bezoekers thuis. Zodat ook de artiesten direct hun fans kunnen zien.

De online pubquiz of bingo
Men is veelal op zoek naar activiteiten die je op afstand met groepen kunt doen. Wij faciliteren privé quizzen aan bij bedrijven en verenigingen die een leuke activiteit zoeken voor hun team of leden.

Ceremonies
Trouwen of rouwen. Juist nu wil je graag jullie huwelijksceremonie vieren met al jullie naasten. Met een livestream kunnen ze zien hoe jullie in het huwelijksbootje stappen. Afscheid nemen? Met een livestream van de uitvaart kunnen de naasten tóch meekijken en op gepaste wijze afscheid nemen van de overledene.

ALV
Algemene ledenvergadering organiseren is waarschijnlijk een hele uitdaging omdat niet alle leden op één locatie aanwezig kunnen of mogen zijn. Onder andere stemmingen zijn dus lastiger zijn dan wanneer iedereen live aanwezig is. Met onze livestream kunnen alle leden de vergadering interactief volgen en kunnen ook stemmingen (polls) worden gehouden waarvan de resultaten direct zichtbaar zijn.


CONTACT

Neem vrijblijvend contact op